Archieven voor juli 2017
CSV '28

En toen wilde niemand meer in het bestuur…

Met 1.300 leden en een plek in de meest kinderrijke buurt van het land lijkt CSV ‘28 in Zwolle dé toekomst te hebben. Toch is er één probleem: van al die leden wil er niemand in het bestuur. En dus is de noodklok geluid. ‘Als er niets gebeurt, valt deze vereniging om.’

Lees meer
Genemuiden wint Gulden Gids Awards

Stuur uw presentatiegids weer in voor de Gulden Gids Award

Ieder jaar organiseert de BAV de verkiezing voor de Gulden Gids Award. Clubs worden uitgenodigd hun presentatiegidsen in te sturen en zo mee te dingen naar deze onderscheiding. U heeft tot 1 oktober de tijd uw gids in te sturen!

Lees meer
Cock van der Weck

Cock van der Weck benoemd tot lid van verdienste BAV

Cock van der Weck, afgevaardigde uit district West 2, legde op de Algemene Ledenvergadering van 20 mei j.l. zijn functie neer. Ruim 25 jaar heeft hij, eerst in de LBA en later in de BAV, zijn beste krachten gegeven voor het amateurvoetbal.

Lees meer

Profs en amateurs werken samen in Groningen

FC Groningen heeft met meer dan 200 amateurclubs in de regio een convenant opgesteld. Het doel is om gezamenlijk het voetbalniveau en de voetbalbeleving in de omgeving te versterken. ‘Als bvo hebben wij een voorbeeldfunctie en voortrekkersrol in de samenwerking met amateurverenigingen. Wij hebben elkaar ook nodig.’

Lees meer
AllUnited

Clubs content door tussenkomst BAV in kwestie over Sportlink

Zoals bekend heeft de KNVB per 1 juli 2017 de KNVB Dataservice beëindigd en vervangen door de veel duurdere Club.Dataservice via Sportlink. Sommige verenigingen zagen hierdoor een explosieve kostenverhoging en wilden daarvoor een oplossing.

Lees meer
1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'