Archieven voor april 2021

Horizontaal overstappen van speeldag is vanaf 2022 mogelijk

Met ingang van het seizoen 2022/’23 is het voor standaard mannenteams uitkomende in de 1e klasse of lager van het standaardvoetbal mogelijk om horizontaal over te stappen van de zondag naar de zaterdag of andersom.

Lees meer

AFC ’34 stapt naar rechter na mislopen NOW-3

Het Alkmaarse AFC ’34 stapt naar de bestuursrechter om een misgelopen coronasubsidie door het mislopen van de NOW 3-regeling. Meer amateurclubs hebben deze problemen, doordat er gekeken wordt naar de loonkosten in juni. En dat is nu net een maand dat er even geen trainers op de loonlijst staan.

Lees meer

Deel uw activiteiten tijdens de coronacrisis en maak kans op een wedstrijdbal van Derbystar

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) wil u graag belonen voor uw daadkracht tijdens de coronacrisis. Laat ons weten welke bijzondere activiteiten u heeft verricht en maak kans op een echte wedstrijdbal van Derby Star. We hopen dat we hiermee als liefhebbers van het amateurvoetbal van elkaar kunnen leren.

Lees meer
1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'