Archieven voor mei 2021
vv Rijen

Nieuwe loterij voor amateurclubs, deelname is gratis voor alle verenigingen

Met als doel verenigingen te ondersteunen om financiële middelen te genereren, faciliteert de KNVB - samen met Lotify en steun van de Nederlands Loterij - een voetballoterij voor alle veld- en zaalvoetbalverenigingen in Nederland. Deze loterij, waaraan deelname door de clubs volledig gratis is, start op zaterdag 12 juni en eindigt op maandag 12 juli.

Lees meer

Onderzoek: 14% Nederlandse huishoudens zegde in 2019 lidmaatschap sportvereniging op

In 2019 is een lidmaatschap van een sportvereniging opgezegd in ruim één op de tien Nederlandse huishoudens met minstens één lidmaatschap. Dat blijkt uit onderzoek van het Mulier Instituut en de HAN University of Applied Sciences naar opzeggingen van lidmaatschappen van verenigingen en fitnesscentra.

Lees meer

Oplossing voor honderden gedupeerde amateurclubs na ‘weeffout’ NOW-regeling

Het kabinet gaat aan amateurverenigingen waarvan de NOW-compensatie is afgewezen een oplossing aanbieden via de regeling Tegemoetkomingsregeling Amateursportorganisaties COVID 19 (TASO). Die maatregel is mede tot stand gekomen door lobbywerk van de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV), de KNVB en andere belangenorganisaties.

Lees meer
Weekendvoetbal

Streep door Regiocup, hopelijk wel vorm van zomervoetbal

De KNVB heeft besloten een streep te zetten door de Regiocup voor senioren nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronmaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei. Er wordt gehoopt op een vorm van zomervoetbal zodra de coronabeperkingen het toelaten.

Lees meer
1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'