Archieven voor juni 2021

Aanvraag TASO voor Q1 2021 is geopend, voorwaarden wel gewijzigd

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken, heeft het kabinet in 2020 en begin 2021 diverse maatregelen ingevoerd. Deze hebben in veel sectoren impact gehad, waaronder de amateursport.

Lees meer

Wat deed uw club in coronatijd?

Omdat we benieuwd waren wat clubs gedaan hebben om de barre coronatijd met bijkomende lockdowns door te komen deden we een oproep om te melden welke initiatieven er in den lande werden ontplooid om de leden aan je gebonden te houden en wat er werd gedaan om de achterblijvende inkomsten enigszins te compenseren.

Lees meer

vv Zeewolde creatief de coronacrisis door, ‘dit geeft heel veel energie’

Een uitdagende techniekchallenge op film, een online bingo en voetbalquiz en toen het weer mocht veel onderlinge oefenwedstrijden en een groot jeugdtoernooi. Bij vv Zeewolde waren ze maar wat druk om de leden betrokken te houden in coronatijd. En dat lukte. Sponsors, leden en vrijwilligers bleven de club trouw. Als dank deed de club wat terug: iedereen kreeg een heuse vv Zeewolde hoodie.

Lees meer
1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'