Archieven voor augustus 2021

Protocol verantwoord sporten, wat mag wel en wat mag niet?

Op zaterdag 4 september gaat bij de amateurs het districtsbeker-toernooi van start. Dat roept vragen op over de coronamaatregelen zoals die op dit moment gelden. Het NOC*NSF heeft een protocol verantwoord sporten opgesteld. Die geldt in ieder geval tot 17 september wanneer het kabinet bekend maakt of er opnieuw versoepelingen kunnen komen. Hieronder in het kort de belangrijkste vragen en antwoorden uit het protocol.

Lees meer
Weekendvoetbal

Vanaf september onderzoek naar aanpak voetbalpiramide

Begin september begint de KNVB een grootschalig onderzoek onder bestuurders, trainers en voetballers om te kijken hoe we tot een toekomstbestendige voetbalpiramide voor het standaardvoetbal (1e elftallen) kunnen komen. Ook de belangenorganisaties, waaronder de BAV, worden meegenomen in het proces.

Lees meer

Actie van jubilerend VVON: win 9 gratis trainingskampen voor uw club

De VVON organisatie in verband met haar 75-jarig bestaan in samenwerking met trainingskampen.nl een mooie actie voor verenigingen. Zij geven 9 gratis trainingskampen weg aan verenigingen. Deelnemen is eenvoudig en in principe gratis.

Lees meer

Inschrijven voor Gulden Gids Awards weer mogelijk

Naar goed gebruik zal de BAV ook dit jaar de Gulden Gids Award weer uitreiken. Heeft u een mooie presentatiegids gemaakt met uw amateurclub? Stuur die dan op naar de BAV en maak kans op mooie geldprijzen - en natuurlijk de prestigieuze Gulden Gids Award.

Lees meer
1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'