Archieven voor september 2021

BAV schenkt geldbedrag aan Zwaluwen Jeugd Actie

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) heeft zaterdag 25 september na de algemene ledenraadvergadering van de Zwaluwen Jeugd Actie een cheque ter waarde van 2.500 euro geschonken aan de stichting die zich inzet voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Lees meer

Amateurclubs worstelen met controle op coronapas

Een meerderheid van de amateurclubs gaat dit weekend niet controleren op de coronapas, vooral omdat het een onevenredig beroep doet op de vrijwilligers. Veel verenigingen hebben niet de financiële middelen om betaalde krachten in te huren. Dat blijkt uit een enquête die de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) onder haar ongeveer 1.600 leden heeft verspreid.

Lees meer

Enquête: hoe gaat uw amateurclub om met het verplichte coronabewijs?

Gelukkig kunnen we weer voetballen, maar er is nog wel een lastige hobbel te nemen. Dat is de verplichting om iedereen van 13 jaar en ouder die de kantine in wil te controleren op het bezit van een recente negatieve coronatest, een bewijs van vaccinatie of een bewijs dat de betrokkene onlangs de besmetting met COVID-19 heeft doorgemaakt. En om personen die dit niet kunnen overleggen de toegang te weigeren.

Lees meer

Belangenorganisaties willen meer betrokken worden bij voetbalpiramide amateurvoetbal

De belangenorganisaties in het amateurvoetbal willen meer betrokken worden bij de aanpak en planning van veranderingen in de voetbalpiramide. Dat hebben de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV), Centraal Orgaan Hoofdklassen (COH) en de Coöperatieve Vereniging Tweede en Derde Divisie (CVTD) in een brief aan de KNVB laten weten.

Lees meer
1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'