Archieven voor november 2021

BAV: ‘Competitie in amateurvoetbal stopzetten’

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) heeft er bij de KNVB op aangedrongen de competitie stop te zetten. Dat standpunt volgt […]

Lees meer

Enquête: Hoe gaat uw club controleren op de coronapas?

Amateurclubs moeten voor alle binnenruimtes controleren op de coronapas, een negatief testbewijs of een bewijs van antistoffen. De Belangenorganisatie Amateur […]

Lees meer

BAV: ‘Nieuwe maatregelen amateursport nog steeds onuitvoerbaar’

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) denkt dat het bijgestelde plan van het kabinet om iedere bezoeker van een kleedkamer een coronabewijs of negatieve testuitslag te laten overleggen onuitvoerbaar is bij de meeste Nederlandse amateurverenigingen.

Lees meer

‘Plannen kabinet zijn onuitvoerbaar in amateurvoetbal’

De plannen van het kabinet om vanaf zaterdag een verplicht coronabewijs of een negatieve testuitslag te overleggen in de sport is in het amateurvoetbal onuitvoerbaar. Dat stelt de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV). 'Dit is een lockdown voor de sport', meent voorzitter Ben van Olffen.

Lees meer
1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'