Archieven voor januari 2022

Grote campagne om scheidsrechters te werven

Het is allang in het nieuws: het amateurvoetbal kampt met een groot scheidsrechterstekort. Want telde het amateurvoetbal in 2016 circa 34.000 scheidsrechters, nu zijn dat er ruim 30.000.

Lees meer

‘Wellicht speeldagenkalender aanpassen door coronavirus’

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) wil bij haar bijna 1.600 leden peilen hoe de animo is voor een verandering van de speeldagenkalender. 'Nu spelen we van augustus tot en met juni, misschien zou je door het coronavirus naar een ander model kunnen gaan, waarin je met name in de wintermaanden geen competitiewedstrijden speelt', zegt voorzitter Ben van Olffen in de podcast van de BAV.

Lees meer
Weekendvoetbal

Enquête over ingrijpende veranderingen amateurvoetbal

De enquête is gesloten. Kijk hier voor de resultaten.

Lees meer

Vacatures BAV

De BAV groeit door en wordt steeds belangrijker in het Nederlandse voetballandschap. Wij hebben geregeld vacatures in zowel onze districten als het landelijk bestuur. Mocht u interesse hebben om ons mee te helpen in het behartigen van de belangen van amateurclubs, kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken uit naar uw reactie!

Lees meer
1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'