Archieven voor oktober 2023

Olympia ’28 uit Hasselt is winnaar van Gulden Gids Awards

Olympia '28 uit Hasselt heeft de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal. Dat heeft de jury van de Gulden Gids Awards bekendgemaakt. De BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) houdt elk jaar een verkiezing voor de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal. AGOVV uit Apeldoorn eindigde als tweede, OWIOS uit Oldebroek kreeg de derde prijs.

Lees meer

BAV organiseert 9 november nationaal sportdebat in Amsterdam, schrijf u nu in

De BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) organiseert samen met het RVVB (Register voor Verenigingsbestuurders) op woensdag 9 november in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezing een nationaal sportdebat in Amsterdam.

Lees meer

Wachtlijsten groeien in amateurvoetbal, ‘aantal kinderen komt hier nooit meer aan de beurt’

Het amateurvoetbal kent groeiende wachtlijsten. De oorzaken zijn tweeledig. Ten eerste kampen clubs met ruimtegebrek, ten tweede met een nijpend tekort aan vrijwilligers. 'Een groot aantal kinderen komt nooit meer aan de beurt bij ons.'

Lees meer

‘De sportclub is zaterdag het grootste kinderdagverblijf in Nederland’

NPO Radio 1 besteedt deze week aandacht aan de amateurvoetbalclub, deels geïnspireerd door de visieavonden die de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) en het Register voor Verenigingsbestuurders (RVVB) organiseren.

Lees meer

NPO Radio 1-bus week langs verschillende amateurvoetbalclubs in Nederland

Hoge energierekeningen, weinig vrijwilligers, een afname in het aantal kinderen dat lid wordt en agressie op het veld. Het water staat vele amateurvoetbalclubs aan de lippen. In de week van 16 oktober staat de gele bus van het NPO Radio 1-programma 5 Dagen (NTR/PowNed) met presentatoren Mirthe van der Drift en Ajouad El Miloudi bij verschillende amateurvoetbalclubs in Nederland.

Lees meer
Visie-avond in Gouda

Sportbestuurders laten stem horen tijdens eerste visie-avonden van BAV en RVVB

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) en het Register voor Verenigingsbestuurders zijn begonnen met visie-avonden door Nederland om aan sportbestuurders input te vragen voor een nieuwe regering. U kunt zich nog inschrijven voor acht avonden.

Lees meer
1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'