Archieven voor juni 2024

Aanvragen voor BOSA in 2024 kan alleen tot en met 31 juli

Sportverenigingen die in 2024 gebruik willen maken van de subsidieregeling Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA) kunnen in 2024 alleen nog een aanvraag doen tot en met 31 juli. Dat heeft het ministerie van VWS vandaag bekend gemaakt.

Lees meer

Vernieuwd spelregelbewijs per 1 juli 2024

Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn spelers uit 1998 verplicht het Spelregelbewijs te halen. Elk seizoen komt daar een […]

Lees meer

Zorgen over BOSA-regeling blijven bestaan, ondanks extra financiële lapmiddelen

Minister Conny Helder (VWS) wil extra geld overhevelen voor de BOSA-regeling (Stimulering bouw en onderhoud van sportaccommodaties), maar zorgen blijven over de toekomst. Sportbonden en belangenorganisaties, waaronder ook de BAV, vinden dat er structurele oplossingen moeten komen.

Lees meer

Subsidieregeling Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed

Om maatschappelijk vastgoed te verduurzamen kunnen eigenaren gebruik maken van de subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed. Deze regeling is op 3 juni open gegaan. Vanaf 20 mei is het al mogelijk om een conceptaanvraag voor te bereiden via MijnRVO.

Lees meer

Dringende oproep vanuit NOC*NSF en de sportbonden: laat uw masten keuren!

Recent werd de sportmarkt opgeschrikt door twee incidenten met geknikte of omgevallen lichtmasten rondom sportvelden. Dit is aanleiding voor NOC*NSF en de bonden een oproep te doen tijdig en regelmatig uw lichtmasten te onderwerpen aan een zogenaamde 3D-stabiliteitsmeting.

Lees meer
1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'