Publicaties

Openstaande vacatures bij district Noord van BAV

Wij komen graag in contact met kandidaten (m/v) die als afgevaardigde deel uit willen maken van het districtsbestuur Noord van de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) en daarin tevens een functie kunnen bekleden.

Voor onder meer de functie van voorzitter,secretaris-coördinator en (juridische) ondersteuning zoeken wij op deze wijze contact met kandidaten die hiervoor interesse en daarvoor ook de tijd hebben.
Voor deze functies strekt het globaal tot aanbeveling dat de kandidaat affiniteit heeft met de voetbalsport, kennis heeft van hoe het ‘voetballandschap’ in Nederland eruit ziet, beschikt over contactuele eigenschappen en voorts ook de vaardigheden bezit om zowel mondeling als schriftelijk (ook via internet) te kunnen communiceren.
Heeft u interesse om een bijdrage te willen leveren aan de belangenbehartiging voor amateurvoetbalverenigingen in district Noord die lid zijn van de BAV? Dan zien wij uw schriftelijke reactie graag tegemoet op bavnoord@xs4all.nl t.a.v. de secretaris (G.Th.E. Mebius).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'