Publicaties

DTS Ede is ‘leukste club van Nederland’

Amateurvereniging DTS uit het Gelderse Ede mag zich een jaar lang de Leukste Club van Nederland noemen. De ING Leukste Club Award is een initiatief van de online talkshow van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en wordt voor de tweede keer uitgereikt.

De jury van de ING Leukste Club Award kon dit jaar putten uit meer dan honderd inzendingen. In de allesbeslissende eindstrijd bleef DTS Ede vier andere finalisten – v.v. Eldenia uit Arnhem, AZSV uit Aalten, SC t Gooi uit Hilversum en Sportclub Lochem uit de gelijknamige plaats – voor.

Jury

De jury, bestaande uit Audrey de Ridder (FC Afkicken), Lucienne Reichardt (voormalig speelster ADO Den Haag en Ajax), Claudia van den Heiligenberg (oud-international Oranjeleeuwinnen) en talkshowhost Marleen van Oortmarssen, beoordeelden de inzendingen op toegankelijkheid, sfeer en ruimte voor ontwikkeling op de club. En dit alles door het oog van het vrouwenvoetbal.

Foto: DTS Ede

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'