Publicaties

In memoriam: Harry Bos

Op vrijdag 19 oktober 2018 is Harry Bos overleden. Hij was 79 jaar oud. Harry was een echte BAV-er. Vanaf begin 1994 tot heden heeft Harry heel veel betekend voor onze organisaties LBA en later BAV.

Harry is ook voorzitter van ons District West 1 van de LBA geweest, wat hij op voortreffelijke wijze en met veel humor heeft uitgevoerd.

Ook als de landelijke jaarvergadering van de LBA georganiseerd moest worden, nam Harry het voortouw. Na de fusie van de LBA met de BZV, had Harry de portefeuille van Juridische ondersteuning namens District West 1 van de BAV. Harry kende heel veel voorzitters van onze lidverenigingen, waar hij veel bezoeken en adviezen heeft gebracht.

De hele BAV organisatie verliest met het overlijden van Harry Bos een markant en zeer betrokken BAV-er. Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Namens de hele BAV-Organisatie.

Kijk hier ook voor de rouwkaart van Harry Bos.

Tags:
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'