Publicaties
HVV Laakkwartier

BAV en clubs West II beleggen bijeenkomst over Weekendvoetbal

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) en clubs in district West II hebben op 14 mei een bijeenkomst belegd over de ingrepen in het zondagvoetbal.

Eerder liet de KNVB weten volgend seizoen de vierde klasse zondag in district West II af te schaffen, een jaar later zal er zelfs geen voetbal in de derde klasse meer worden georganiseerd. Die mededeling kwam bij een aantal verenigingen hard aan. Daarom zal er op dinsdag 14 mei een bijeenkomst worden georganiseerd met de BAV, clubs en andere genodigden om te spreken over de beslissing vanuit Zeist.

BAV-districtsafgevaardigde Pieter van Veen gaf samen met Hans van Vliet (sc Erasmus) bij Haaglanden Voetbal zijn mening over de handelwijze van de KNVB, Van Veen sprak ook over de rol van de BAV. Zie de uitzending hieronder:

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'