Publicaties
Enquête amateurvoetbal

Bijeenkomsten in West II over toekomst zaterdag- en zondagvoetbal

De laatste jaren is in district West II de ontwikkeling gaande dat veel zondagclubs met hun standaardteam overstappen naar het zaterdagvoetbal. Om tot een advies te komen over de toekomst van het standaardvoetbal dit district wil de KNVB graag ervaringen ophalen bij zoveel mogelijk verenigingen.

De komende tijd organiseert de KNVB daarom drie bijeenkomsten voor verenigingen in West II die op dit moment met hun standaardteam uitkomen op de zaterdag. Doel van deze bijeenkomsten is om met bestuurders en voetballers in gesprek te gaan over de toekomst van het standaardvoetbal in West II. De KNVB hoopt waardevolle input op te halen die helpt om in december 2018 tot een advies te komen voor de lange termijn voor het standaardvoetbal in West II.

Naast bestuursleden zijn ook voetballers uit de standaardteams van harte welkom om hun mening en ideeën met ons te delen. Meld je aan via onderstaand linkblok. Inloop is vanaf 19.00 uur, start van de bijeenkomst is om 19.30 uur. Voor meer informatie over dit project of vragen in het algemeen kun je contact opnemen met Jorrit Smit (jorrit.smit@knvb.nl of 06-22945320).

Bijeenkomst 1

8 oktober
Sportpark De Zweth
Veilingweg 26 2678LN
Hier aanmelden.

Bijeenkomst 2

9 oktober
Sportpark Polder
Albrandswaard
Albrandswaardseweg 84B, 3172XC
Poortugaal

Hier aanmelden

Bijeenkomst 3

15 oktober

Sportpark Meerburg
Hans Ecklplein 1, 2382AZ
Zoeterwoude

Hier inschrijven

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'