Publicaties

Ad van de Kimmenade krijgt Koninklijke onderscheiding én is benoemd tot erelid

Zondag 31 maart was een feestelijke dag voor onze districts-afgevaardigde, Ad van de Kimmenade. Hij werd die dag door zijn vereniging EFC uit Eersel in het zonnetje gezet en benoemd als erelid van de vereniging.

Dit als blijk van dank en waardering voor het vele werk dat hij belangeloos voor zijn vereniging heeft gedaan. Zo was hij al 32 jaarbestuurslid, waarvan 19 jaar jeugdvoorzitter en 13 jaar algemeen secretaris.

Bovendien werd hij door de burgemeester gehuldigd en ontving hij een Koninklijke onderscheiding als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Heel veel leden van de vereniging waren daarbij aanwezig, maar ook afgevaardigden van de KNVB waarbij hij tevens jarenlang afgevaardigde was. Ook namens de BAV, waar hij vanaf 2010 afgevaardigde is in district Zuid I, werd een attentie aangeboden.

We feliciteren Ad van harte met de eervolle onderscheiding die hem ten deel is gevallen.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'