Publicaties

In memoriam: Jan Pellis (77)

Op 26 april j.l. overleed in zijn woonplaats Zundert Jan Pellis. Hij werd 77 jaar.

Jan was een man die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de voetbalwereld. Zo was hij 13 jaar lang voorzitter van de voetbalvereniging Zundert. Daarnaast vervulde hij als regioafgevaardigde, lid van het college van overleg, afgevaardigde en bondsafgevaardigde Amateurvoetbal op regionaal en landelijk niveau functies bij de KNVB.

In breder verband was hij ook nog 20 jaar penningmeester van de NKS district Zuid. Ook voor de LBA en later de BAV zette hij zich jarenlang in. Bij onze organisatie werd hij gedecoreerd als lid van verdienste. Een man dus, die grote maatschappelijke verdiensten heeft gehad, waarvoor hij dan ook is onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Wat zal hij gemist worden door al de mensen met wie hij in de loop der jaren in al de genoemde functies te maken heeft gehad. Maar bovenal natuurlijk door zijn vrouw, zijn kinderen en kleinkinderen. Hen wensen we troost en sterkte toe.

Bestuur BAV

Tags:
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'