Publicaties

1.000 euro extra voor voetbalclubs die aanvraag doen voor subsidie Zwaluwen Jeugd Actie

Clubs die in 2023 een aanvraag doen voor subsidie bij de Zwaluwen Jeugd Actie krijgen 1.000 euro extra. Dit geld kunnen zij verenigingsbreed inzetten.

De Zwaluwen Jeugd Actie wil dat iedereen kan genieten van voetbal en het verenigingsleven. Ook jongeren met een beperking! Daarom is de helft van de opbrengst van de actie beschikbaar voor subsidieaanvragen vanuit voetbalverenigingen.

Clubs kunnen een bijdrage vragen voor bijvoorbeeld het rolstoeltoegankelijk maken van de accommodatie, een samenwerking met een instelling in de buurt of een leuke (voetbal)dag voor kinderen met een beperking. Amateurvoetbalverenigingen die hebben deelgenomen aan de Zwaluwen Jeugd Actie mogen een subsidieaanvraag indienen. Wil je weten of jouw club in aanmerking komt voor subsidie. Lees dan eerst de subsidievoorwaarden.

1.000 euro extra
Dit kalenderjaar 2023 ontvangt de club die een subsidie aanvraag doet, een extra uitkering van € 1.000,-. Dit bedrag kan clubbreed worden ingezet voor bijvoorbeeld jeugdactiviteiten of nieuwe spelmaterialen. Kijk op de website van Zwaluwen Jeugd Actie voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'