Publicaties

Actie van jubilerend VVON: win 9 gratis trainingskampen voor uw club

De VVON organiseert in verband met haar 75-jarig bestaan in samenwerking met trainingskampen.nl een mooie actie voor verenigingen. Zij geven 9 gratis trainingskampen weg aan verenigingen. Deelnemen is eenvoudig en in principe gratis.

Een vereniging doet mee wanneer er twee trainers van die vereniging lid worden van de VVON. Deze nieuwe leden dienen dan minimaal tot einde 2022 lid te blijven. Het idee is dat de vereniging de contributie tot die tijd betaalt c.q. vergoedt aan de trainer/het nieuwe lid. Hiermee is ongeveer Euro 215,00 gemoeid voor de twee trainers.

De vereniging maakt dan kans op het winnen van een gratis trainingskamp voor een door de vereniging te bepalen elftal (voor 20 personen). Wint de vereniging geen trainingskamp, dan krijgt de vereniging altijd tien trainingsballen cadeau t.w.v. Euro 215,00.

Alle info kunt u vinden via https://www.vvon.nl/mee-en-maak-kans-op-gratis-trainingskamp/

Tags:
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'