Publicaties
BAV logo

BAV brengt nu ook nieuwsbrief uit

Het bestuur van de BAV heeft besloten om, voor berichtgeving, meer gebruik te maken van de nieuwsbrief. Het is een snelle manier om de leden op de hoogte te brengen van relevante zaken binnen het amateurvoetbal in het algemeen en binnen onze belangenvereniging in het bijzonder.

Door maandelijks een nieuwsbrief te sturen in plaats van incidenteel en door de brief naar alle leden te sturen en niet slechts aan hen die zich hiervoor via de website hebben aangemeld, hopen we stappen te zetten die de communicatie ten goede komen.

De nieuwsbrief wil niet alleen een medium zijn voor berichtgeving vanuit het algemeen  bestuur naar de leden. Als een districtsafgevaardigde of een lid(vereniging) informatie heeft waar ook  anderen (functionarissen binnen de BAV, clubbesturen) hun voordeel mee kunnen doen, dan ruimen we daarvoor graag plaats in. Heeft u iets te melden, dan kunt u de betreffende tekst sturen naar mijn adres: h.r.feitsma@hotmail.com

Henk Feitsma

Bestuurslid communicatie.

Tags: ,
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'