Publicaties

BAV-erelid Gerard van der Meijde krijgt koninklijke onderscheiding

BAV-erelid Gerard van der Meijde is in zijn woonplaats Hendrik Ido Ambacht vandaag onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Van der Meijde ontvangt de onderscheiding voor zijn jarenlange intensieve inzet voor het plaatselijke en landelijke amateurvoetbal. Hij was bij de KNVB afgevaardigde amateurvoetbal, bondsafgevaardigde, lid van de verenigingsraad en op dit moment is hij nog actief als ambassadeur. Voor de Rotterdamse voetbalvereniging T.O.G.R was hij 30 jaar actief in verschillende functies. Ook bezocht hij jarenlang basisscholen om scholieren enthousiast te maken voor het voetbal. Hij is nu voorzitter van de Vereniging van Gedecoreerden van de KNVB van het District West II en organiseert bijeenkomsten en uitstapjes voor de leden die over het algemeen al wat ouder zijn. Hiermee wordt voorkomen dat zij in een sociaal isolement terecht komen.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'