Publicaties

BAV komt in aanloop naar Tweede Kamerverkiezing naar u toe met visie-avonden

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezing zal de BAV samen met het Register voor Verenigingsbestuurders (RVVB) in tien steden verspreid over Nederland visie-avonden organiseren. Bent u verenigingsbestuurder en wilt u meedenken over de visie voor het verenigingsleven 2028 en wat de nieuwe regering voor sportverenigingen kan betekenen? BAV en RVVB willen onderhandelaars van het nieuwe regeerakkoord input geven vanuit zoveel mogelijk sportverenigingen. 

Graag gaan wij dieper in op waar sportverenigingen en hun bestuurders aandacht voor willen hebben, ondersteund in willen worden of uitdagingen en oplossingen zien in de toekomst. Denk aan professionalisering, bestaanszekerheid, vrijwilligers(vergoedingen), accommodaties, verduurzaming, subsidies, verenigingsondersteuning, veiligheid, ledenwerving, financiering etc. We horen graag uw zienswijze en visie op de toekomst van het verenigingsleven.

Via onze website en nieuwsbrief zullen we u de komende weken op de hoogte houden van de locaties, tijden en invulling van de visie-avonden.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'