Publicaties

Hatto Heim krijgt prijs voor mooiste presentatiegids in amateurvoetbal

In een volgepakt clubhuis in Hattem overhandigde BAV-bestuurslid Henk Feitsma zaterdag de Gulden Gids Award aan Hatto Heim.

Eerder besliste een jury dat de jaarlijkse prijs voor de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal naar de club op de Veluwe ging. De vereniging kreeg zaterdag na de 0-4 verloren thuiswedstrijd tegen Be Quick ’28 niet alleen de oorkonde overhandigd, maar ook de bijbehorende cheque van 250 euro en een Derbystar wedstrijdbal. BAV-bestuurslid Henk Feitsma kwam de prijzen uitreiken. ‘Zo koud als het net bij de wedstrijd was, zo warm voel ik me in jullie kantine. Dat straalde deze gids ook uit: een warme familieclub die aandacht heeft voor alle geledingen in de vereniging.’ Het kon rekenen op luid applaus van de aanwezigen.

In de strijd om de Gulden Gids Award, een initiatief van de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV), eindigden ARC uit Alphen aan den Rijn op de tweede plaats en Vroomshoopse Boys als derde. Het complete juryverslag is hier te lezen.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'