Publicaties

In memoriam: Arie Bouma

Ons bereikte het droeve bericht van het overlijden van de heer Arie Bouma uit St. Anna. Arie Bouma is jarenlang Districtsafgevaardigde (Noord) geweest van de LBA, een van de voorlopers van de BAV.

Verder maakte hij bij de LBA  landelijk deel uit van diverse commissies. Hij is ca. 40 jaar bestuurslid geweest van de v.v. Sint Anna Parochie. Verder was hij heel actief en ook geliefd in het verenigingsleven in zijn dorp en in de regio. Ook de Bildtse streektaal stond bij hem hoog in het vaandel.

Hij was een degelijke man, ook een man van weinig woorden, maar hij stond voor wat hij zei. Hij had oog voor de medemens en de zwakkeren in de maatschappij. Zijn gezin, zeker zijn vrouw Annie, was goud voor hem.

Een fijne rustige, bedachtzame mensenmens, die wars was van opsmuk, is heengegaan. De Belangenorganisatie van Amateurvoetbal Verenigingen denkt met respect aan Arie Bouma terug.

Dat Arie Bouma mag rusten in vrede.

Bestuur BAV

Tags:
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'