Publicaties

In memoriam: Chris Kleinhaarhuis

Onze afgevaardigde Chris Kleinhaarhuis is zondag 27 november in de vroege ochtend op 84-jarige leeftijd overleden.

Chris was afgevaardigde in district Oost. Binnen dit district was hij vooral actief om de BAV meer bekendheid te geven. Hij wist de pr goed te verzorgen. Bij Chris was de lach nooit ver weg. Hij had veel goede contacten in het amateurvoetbal in Oost Nederland en was een echte mensenmens.

Chris heeft in Oost ‘BAV on Tour’ op poten gezet. We weten zeker dat hij dit nog verder had willen uitbouwen. Helaas is hem de tijd daarvoor niet gegund.

We zullen zijn kundige inbreng tijdens onze vergaderingen zeker missen. Naast het werk voor de BAV was Chris geen onbekende in Oldenzaal. Hij was zeer betrokken bij het carnaval in die stad. Chris is veertig jaar scheidsrechter geweest. Hij heeft in die tijd enorm veel wedstrijden gefloten, zowel op het veld als in de zaal.

Op bestuurlijk gebied was hij oprichter van scheidsrechtersvereniging Noord-Oost Twente. Tevens was hij jaren voorzitter van de COVS (Centrale Organisatie vaan Voetbal Scheidsrechters).

Chris ging ook graag met zijn Ans op vakantie met de caravan. Vaak een lange tijd naar Frankrijk. De laatste jaren hadden ze een stacaravan in De Lutte. Chris had regelmatig het hoogste en grootste woord, maar stond altijd klaar om te helpen. Op die manier zullen we Chris met zijn humor in onze gedachten houden. 

Harmen Veldhuis

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'