Insturen voor Gulden Gids Awards is weer mogelijk

Insturen voor Gulden Gids Awards is weer mogelijk

De meeste clubs laten aan het begin van een nieuw seizoen een gids verschijnen om de buitenwereld te laten zien, wie ze zijn, waar ze voor staan en wat hun ambitie is op sportief en sociaal vlak. Jaarlijks organiseert de BAV een verkiezing onder haar leden om te zien welke vereniging zich op de meest aansprekende manier presenteert.

Het afgelopen seizoen ging de Gulden Gids Award naar de FC Klazienaveen, die zich, in het eerste jaar van zijn bestaan (na een fusie van v.v. Zwartemeer en v.v. Klazienaveen) middels een verzorgd opgemaakt magazine, krachtig presenteerde. Een goede gids blinkt , naar het oordeel van de jury niet slechts uit in vormgeving, maar moet vooral bij de lezer het gevoel oproepen: Dit is een club waar je graag bij wilt horen.

Ook dit jaar looft de jury weer een award uit, waaraan gekoppeld een prijs in de vorm van een geldbedrag van ˇ250. Voor de 2e en 3e prijs wordt een eervolle vermelding toegekend die financieel gewaardeerd wordt met een bedrag van ˇ100 ieder.

Clubs die mee willen dingen naar de award voor het seizoen 2018/’19 dienen een exemplaar van hun presentatiegids uiterlijk 1 oktober op te sturen naar onderstaand adres. Op de Algemene Ledenvergadering van de BAV op 20 oktober a.s. wordt de uitslag van de verkiezing bekend gemaakt en worden de prijzen uitgereikt.
Succes, allen die zich bezig gaan houden met het maken van een gids.

Henk Feitsma
Flintstraat 18
7815 RG Emmen.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'