Publicaties

BAV schenkt geldbedrag aan Zwaluwen Jeugd Actie

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) heeft zaterdag 25 september na de algemene ledenvergadering van de Zwaluwen Jeugd Actie een cheque ter waarde van 2.500 euro geschonken aan de stichting die zich inzet voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

BAV-voorzitter Ben van Olffen overhandigde de cheque namens de BAV die dit jaar 75 jaar is geworden. ‘Wij wilden voor ons jubileum iets bijzonders doen. Tijdens vergaderingen kwamen er veel ideeën op tafel, waarbij er altijd wel wat discussie was. Over één idee was dat niet het geval: een bedrag doneren aan de Zwaluwen Jeugd Actie. Vrijwel iedereen die het amateurvoetbal een warm hart toedraagt kent het goede werk van deze organisatie.’

De Zwaluwen Jeugd Actie wil dat iedereen kan genieten van voetbal en het verenigingsleven. Ook kinderen met een beperking. Daar zetten zij zich met ziel en zaligheid voor in. Er zijn tal van acties gehouden, de bekendste is ongetwijfeld het KNVB Zwaluwen Jeugd Bekertoernooi, waar bijna 600.000 jeugdspelers aan deelnemen. Zij komen hiermee in actie voor hun leeftijdsgenootjes met een beperking.

Een van de nieuwe acties is de strip Japie & Jopie maken een G-voetbalteam. Wilt u de strip ook voor uw vereniging bestellen dan kunt u hier terecht.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'