Publicaties
Jaap Bisschop

Column Jaap Bisschop: ‘Juweeltjes’

Jaap-Bisschop_column2-lichterDe competitie is gelukkig weer in volle gang en we hebben alweer veel doelpunten kunnen zien. Sommige daarvan waren werkelijk juweeltjes. Maar de kop boven dit artikel gaat niet over die juweeltjes.

Het gaat in dit geval over de eerste presentatiegidsen die we toegezonden kregen. Zoals u weet organiseren wij sinds jaar en dag de verkiezing van de Gulden Gids Award, de prijs voor de beste presentatiegids. Tijdens de voorjaarsvergadering wordt deze Award uitgereikt aan de winnende club en die kan dan tevens een cheque van € 250,- meenemen. De nummers twee en drie krijgen elk € 100,-. Voor de goede orde: het gaat bij het beoordelen niet alleen om de mooiste druk, foto’s of dergelijk, maar o.a. ook of alle aspecten van een club naar voren komen. Ik zou zeggen: stuur de gidsen vooral weer naar ons toe.

Een ander soort juweeltje is ons blad aan het worden. De nieuwe vormgeving en naamstelling kan u niet ontgaan zijn. Het is even een investering, maar dan hebben we straks in al onze uitingen een uniforme ‘look and feel’ als het om onze BAV gaat. Dit blad, de website, de digitale nieuwsbrief, onze promotieflyer en alle andere uitingen gaan er op dezelfde wijze uitzien.

De vraag: ‘Wat is de BAV dan?’ zal over een tijd tot het verleden horen. Zo gaan we ook in het najaar weer naar de Nationale Voetbalbeurs. En hoe gaat het dan inhoudelijk, zult u zeggen? Welnu; te veel om op te noemen. Als we kijken naar het aantal juridische zaken en andere adviesvragen die onze mensen in de districten beantwoorden, dan constateren we dat men de weg naar ons toe en vice versa goed weet te vinden. Op landelijk niveau zijn we momenteel in gesprek met FOX SPORTS, waarbij de bal nu bij ons ligt. We willen hen voorstellen met pakketten op maat voor onze leden te komen. De eerste serie vragen ontvingen we al van u, maar voel u vrij om ons te voeden met ideeën welke vorm van pakketten u graag zou willen, dan nemen we dat in onze voorzetten mee. Misschien kunnen we dan ook nog wat juweeltjes scoren.

Jaap Bisschop, voorzitter BAV

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'