Publicaties

Contributie inning voor de BAV loopt opnieuw via ClubCollect

De contributie inning voor de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) wordt dit verenigingsjaar wederom door ClubCollect uitgevoerd.

Uw Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen, BAV, is sinds vorig verenigingsjaar een samenwerking aangegaan met ClubCollect voor de jaarlijkse contributie inning. Dit met als doel aan de lidverenigingen een efficiënte verwerkingswijze aan te bieden voor de contributiebetaling.

ClubCollect int contributies voor veel (sport)verenigingen en diverse sportkoepels. Zij hebben hierin naast een goede naam, ook een goede reputatie opgebouwd. De contributie inning door ClubCollect is de BAV het afgelopen jaar goed bevallen. Een aantal van onze leden werken zelf met ClubCollect. Vanuit deze hoek heeft het bestuur positieve reacties ontvangen over de werkwijze van ClubCollect. De reacties van uw collega amateurvoetbalverenigingen kunt u desgewenst nalezen op de site, www.clubcollect.com

Verenigingen die de contributiebetaling niet via de automatische incasso betalen ontvangen namens de BAV via ClubCollect digitaal de factuur. Dit kan zijn per e-mail of via een sms bericht.

Win-win-situatie
BAV-penningmeester George Stuivenvolt verwacht door de voortzetting van de samenwerking met ClubCollect dat de contributie verwerking voor een ieder gemakkelijker zal gaan. ‘Zowel voor onze lidverenigingen om te betalen, als voor de BAV om te innen, is dit een echt efficiënte manier. In feite een zogeheten “win – win” situatie’. De BAV rekent op begrip voor haar keuze en op een goede wisselwerking van ook onze lidverenigingen met ClubCollect.’

Automatische incasso
Voor de lidverenigingen welke een automatische incasso hebben afgegeven, wijzigt er niets in onze werkwijze. Deze contributie inning wordt zoals, tot nu gebruikelijk, door de BAV zelf uitgevoerd. Na ontvangst van de factuur vind inning plaats in het 4e kwartaal van het kalenderjaar.

Voordeel van 10%
Middels het afgeven van een automatische incasso hebben BAV leden dit lopende verenigingsjaar een voordeel van ca. 10%. Zou uw vereniging ook gebruik willen maken van de automatische incasso, kijk dan op de BAV website. Download het machtigingsformulier en verstuur dit, ingevuld en ondertekend en ook nog ongefrankeerd naar:

Bestuur BAV Antwoordnummer 872, 1500 VB Zaandam.

Nogmaals het BAV bestuur rekent bij haar leden op een goede wisselwerking met ClubCollect.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'