Publicaties
Voorbeeld bijschrift

Deel uw activiteiten tijdens de coronacrisis en maak kans op een wedstrijdbal van Derbystar

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) wil u graag belonen voor uw daadkracht tijdens de coronacrisis. Laat ons weten welke bijzondere activiteiten u heeft verricht en maak kans op een echte wedstrijdbal van Derbystar. We hopen dat we hiermee als liefhebbers van het amateurvoetbal van elkaar kunnen leren.

Tijdens de coronacrisis blijken de amateurclubs in Nederland veerkrachtig te zijn. Dat merken wij als belangenorganisatie in onze contacten met u. Verenigingen bedenken allerlei ideeën om de ontstane problemen het hoofd te bieden en het clubgevoel te bewaken, te koesteren en in sommige gevallen zelfs te versterken. Anderen hebben op een slimme manier de financiën op orde weten te houden, waardoor contributies niet substantieel omhoog gaan. Wellicht heeft u met de bierbrouwer een uniek concept voor de toekomst ontwikkeld of online FIFA-toernooien georganiseerd die de hele wereld over zijn gegaan.

Leren van elkaar
Wij willen u graag uitnodigen om uw bijzondere activiteiten tijdens de coronacrisis met ons te delen, zodat wij die kunnen verzamelen. We zullen uw best practices delen met onze achterban. Op die manier hopen wij dat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Contact
Het bestuur van de BAV zal de tien meest inspirerende ideeën belonen met een echte Derbystar wedstrijdbal. Dus heeft u een idee uitgevoerd dat de positie van uw amateurclub op welke manier dan ook heeft versterkt tijdens de coronacrisis meldt het dan hier aan ons bestuurslid communicatie Henk Feitsma.

We zien uw reacties graag uiterlijk 15 mei tegemoet.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'