Publicaties

In memoriam: Cock van der Weck (78)

Afgelopen dinsdag is na een lang ziekbed overleden ons lid van verdienste Cock van der Weck, hij werd 78 jaar. Cock heeft 25 jaar als districtsafgevaardigde deel uitgemaakt van eerst de Landelijke Bond van Amateurvoetbalclubs (de LBA) en later de Belangenvereniging Amateur Voetbalverenigingen (de BAV).

Cock was iemand die niet snel op de voorgrond trad, maar over ieder onderwerp mee kon praten en een eigen mening had. Ook heeft hij in Rotterdam aan het oplossen van problemen zijn steentje bijgedragen.

Cock is ook jaren lang voorzitter geweest van BZC Zuiderpark, waar hij diverse fusies heeft mogen begeleiden. Hij was dan ook bijzonder trots dat uiteindelijk zijn zoon de voorzittershamer ging hanteren.

Van Hanegem
Een heel grote gebeurtenis vond tijdens zijn ziekbed plaats toen Willem van Hanegem, Cock een speciaal Feyenoord-shirt kwam overhandigen. (Zoals iedere rechtgeaarde Rotterdammer was ook Cock een groot fan van Feyenoord).

Cock we zullen je missen en met weemoed aan je terug denken, Meta en de kinderen veel sterkte toegewenst met het verwerken van het verlies van Cock.

BAV

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'