Publicaties

In memoriam: Wally Brandenburg

Zaterdag 17 oktober j.l. is Wally Brandenburg (66) overleden. Hij was al geruime tijd ziek. In de BAV en daarvoor in de LBA was hij districtsafgevaardigde in district Zuid I.

Wally was verder KNVB-vertegenwoordiger in Breda. In de periode 2004 tot en met 2013 was hij clusterafgevaardigde in de regio Breda (en lid kamer jeugdvoetbal). Daarnaast was hij bestuurslid bij NAC Breda en WDS ’19. Hij was erevoorzitter van WDS’19 en vervulde daar de functie van verenigingsmanager. Ook was hij voorzitter van de OBA (Overlegorgaan Bredase Amateurvoetbalverenigingen). Hij was drager van de gouden waarderingsspeld van de KNVB. De voetballerij is hem veel dank verschuldigd.

De crematie vindt plaats in besloten kring op vrijdag 23 oktober a.s. na een afscheidsbijeenkomst in het clubhuis van WDS ’19. We wensen zijn nabestaanden  troost en sterkte bij dit verlies.

Bestuur BAV

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'