Publicaties

Inschrijven voor Gulden Gids Awards weer mogelijk

Naar goed gebruik zal de BAV ook dit jaar de Gulden Gids Award weer uitreiken. Heeft u een mooie presentatiegids gemaakt met uw amateurclub? Stuur die dan op naar de BAV en maak kans op mooie geldprijzen – en natuurlijk de prestigieuze Gulden Gids Award.

Voor wie dit fenomeen onbekend is, het volgende: veel verenigingen brengen aan het begin van het seizoen een gids uit waarin ze in geschreven woord en beeld (het oog wil ook wat) laten zien wie ze zijn, hoe het er in hun club aan toe gaat en waarin de (vooral positieve) verwachtingen t.a.v. het komende seizoen worden uitgesproken.

Zo komen vaak prachtige magazines tot stand die getuigen van creativiteit en toewijding en daarmee een prima visitekaartje zijn voor de betreffende vereniging. De BAV wil het uitgeven van zo veel mogelijk kwalitatief goede gidsen stimuleren door er een uitverkiezing aan te verbinden. Naast de Award kan de winnaar een bedrag van € 250 tegemoet zien. Er zijn eervolle vermeldingen voor de nrs. 2 en 3, elk vergezeld van een bedrag van €100.

Bij de vorige verkiezing sprak men zich nog hoopvol uit over het seizoen 2020 – 2021. Helaas werd dit een desillusie. Gelukkig mogen we nu hopen op betere tijden. Dat zal ook vast de toon zijn die in de edities van dit jaar naar voren komt. Het voelt als een soort frisse (her)start. Hopelijk geeft dit ook hernieuwde energie aan de redacties bij de diverse verenigingen.

Gidsen kunnen t/m woensdag 13 oktober gestuurd worden naar:

Henk Feitsma
Flintstraat 83
7815 RE Emmen
De uitslag wordt bekend gemaakt op zaterdag 30 oktober a.s.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'