Publicaties
sv Dinxperlo

Inschrijving voor ‘Sportaccommodatie van het jaar’ is geopend tot 14 februari

De inschrijving voor de verkiezing ‘Sportaccommodatie van het jaar’ is geopend. Verenigingen kunnen hun accommodatie tot 14 februari opgeven en maken kans op 1500 of 2500 euro om de accommodatie verder te verduurzamen. Vorig jaar won voetbalclub ONT Opeinde de titel.

De verkiezing is een initiatief van Duurzame Sportsector en wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden. Sportaccommodaties die goed bezig zijn met het verduurzamen van hun clubhuis, de kleedruimten, met duurzaam materiaalgebruik en/of een natuurinclusieve buitenruimte komen in aanmerking voor de titel.

Inschrijven

Is jouw sportaccommodatie de inspirator en hét voorbeeld voor andere sportverenigingen op het gebied van duurzaamheid? Delen jullie deze gedrevenheid en enthousiasme over duurzaamheid met sporters, leden en niet-leden? Ben jij trots op jullie sportaccommodatie en de impact die jullie hebben? Laat het aan iedereen zien en doe mee aan de verkiezing van Sportaccommodatie van het jaar 2024. Inschrijven kan hier.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'