Publicaties

Inschrijving voor Gulden Gids Awards is geopend

Wie heeft de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal? Dat is de jaarlijkse vraag waar het bestuur van de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) zich altijd met veel plezier over buigt. De inschrijvingen voor onze Gulden Gids Awards zijn geopend, en we hopen dat u weer massaal uw gidsen onze kant opstuurt.

Hoewel het seizoen 2018 – 2019 nog maar net is afgesloten, zullen bij veel clubs de pr-commissies al bezig zijn met het samenstellen van een presentatiegids voor het nieuwe seizoen. Prachtige exemplaren mochten we de laatste jaren ontvangen. Het vorige jaar vielen Advendo’57 (3e), Zeerobben (2e) en WZC (1e) in de prijzen. We zijn benieuwd waar de creatieve geesten van de diverse Pr-commissies nu weer mee naar buiten komen.

De eerste prijs wordt beloond met de Gulden Gids Award en een bedrag van € 250. De eervolle vermeldingen voor de plaatsen 2 en 3 zijn goed voor ieder €100.

Op de Algemene ledenvergadering van de BAV op 19 oktober a.s. in Leusden wordt de uitslag bekend gemaakt en wordt de Award aan de winnaar uitgereikt.

De uiterste datum waarop de gids in het bezit van de jury moet zijn is zaterdag 5 oktober. Gidsen die later binnenkomen zijn van deelname uitgesloten.

Stuur de gids naar:

Henk Feitsma
Flintstraat 83
7815RE Emmen

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'