Publicaties

Wie heeft de mooiste presentatiegids? Inzenden voor Gulden Gids Awards weer mogelijk

Wie heeft de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal? Dat is een vraag waar de BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) zich elk seizoen weer over buigt. Insturen van uw gids is nu weer mogelijk.

Terwijl langzamerhand alle voetballers (m/v) de eerste trainingen achter de rug hebben en in de hogere regionen de competitie al is gestart, zullen bij veel clubs de PR-teams druk doende zijn (geweest) met het samenstellen van een presentatiegids.

Omdat we weten dat veel clubs zich jaarlijks middels de uitgave van een gids presenteren wordt sinds het seizoen 2003-2004 de Gulden Gids Award toegekend aan de vereniging die er in de ogen van de jury het best in slaagt te laten zien wie ze zijn, wat ze doen en wie wat doen.

De winnaar kan een oorkonde, een geldprijs van 250 euro en een BAV Derby-star wedstrijdbal tegemoet zien.

Natuurlijk komen de te verwachten sportieve prestaties aan bod, maar we krijgen graag een indruk van het reilen en zeilen van de gehele vereniging. Als het lukt om dit te doen middels een vlot geschreven tekst en een fraaie vormgeving dan loont het zeker de moeite om mee te dingen naar de Gulden Gids Award.

Prijzen
De winnaar kan een oorkonde, een geldprijs van 250 euro en een BAV Derby-star wedstrijdbal tegemoet zien. Verder zijn er eervolle vermeldingen en een bedrag van €100 voor de verenigingen die op de tweede en derde plaats eindigen.

Verenigingen die zich willen mengen in de strijd om de begeerde Award moeten een exemplaar van hun presentatiegids voor woensdag 12 oktober  a.s sturen naar:

Henk Feitsma
Flintstraat 83
7815 RE Emmen

De prijswinnaars worden op zaterdag 29 oktober bekend gemaakt.

Zijn er nog vragen? U kunt mailen (h.r.feitsma@hotmail.com) of bellen (06 55101326).

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'