Publicaties

Kees Jansma interviewt BAV-voorzitter Ben van Olffen over visie-document voor sportverenigingen

BAV-voorzitter Ben van Olffen is woensdag 15 november te gast geweest op de Nationale Sport Vakbeurs om samen met RVVB-bestuurder Daniel Klijn te vertellen over hun opgestelde visie-document dat sportverenigingen moet helpen in een nieuw regeerakkoord.

De BAV heeft samen met de RVVB de laatste drie maanden tien visie-avonden in het land georganiseerd waar meer dan driehonderd sportbestuurders aan hebben deelgenomen. De opbrengst van die visie-avonden is samengevat in een visie-document dat volgens beide organisaties als leidraad zou moeten fungeren voor de sportsector tijdens de onderhandelingen voor een nieuw regeerakkoord. Dat document is op 9 november aangeboden aan kandidaat-kamerleden tijdens het nationale sportverenigingsdebat dat de BAV samen met de RVVB heeft georganiseerd.

Kees Jansma interviewde Van Olffen en Klijn tijdens de Nationale Sport Vakbeurs. Dat interview is hieronder terug te zien.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'