Publicaties

KNVB opent energieloket voor hulp bij energiecompensatie amateurclubs

Om verenigingen te ondersteunen bij de ontwikkelingen rondom de stijgende energieprijzen opent de KNVB het Energieloket. Amateurclubs kunnen met ingang van het kalenderjaar 2023 contact opnemen met het loket om antwoord te krijgen op vragen over de compensatiemaatregelen voor de gestegen energieprijzen.

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) heeft zich samen met de KNVB en andere organisaties de afgelopen tijd hard gemaakt voor compensatie van de hoge energiekosten voor verenigingen. Dit heeft geleid tot diverse maatregelen, zoals de Tegemoetkoming Energiekosten, een noodfonds en ondersteuning vanuit gemeenten. Verenigingen worden hiermee op verschillende manieren gecompenseerd.

Bij het Energieloket kun je als vereniging terecht voor alle vragen over de maatregelen die de overheid neemt om verenigingen te compenseren.

Bij het Energieloket kun je als vereniging terecht voor alle vragen over de maatregelen die de overheid neemt om verenigingen te compenseren. Ook is het Energieloket beschikbaar voor vragen over het verduurzamen van de vereniging. Verenigingen kunnen voor vragen gratis bij het loket terecht. Volledige ondersteuning bij de aanvraag van regelingen is tegen betaling mogelijk.

Daarnaast stelt KNVB via het energieloket clubs actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energiecompensatie en de mogelijkheden met betrekking tot verduurzaming. Dit doet de bond onder andere door telefonisch contact, berichtgeving op Assist, mails en de organisatie van webinars.

Contact
Telefoonnummer Energieloket: 085-1304389
Email: info@degroeneclub.nl

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'