Publicaties
KNVB Zeist

KNVB zoekt dertig leden voor ledenraad

De KNVB is op zoek naar dertig leden voor de nieuwe ledenraad in Zeist. U kunt zich kandidaat stellen tot uiterlijk 6 november 17.00 uur.

De ledenraad bestaat uit 30 gekozen mensen en is vergelijkbaar met de algemene vergadering zoals elke vereniging die heeft. In de ledenraad wordt gepraat over de visie, focus en ambities van het Nederlandse amateurvoetbal en wat ervoor nodig is om de plannen te realiseren. Samen met de directeur-bestuurder, Jan Dirk van der Zee, en de Raad van Toezicht is de ledenraad verantwoordelijk voor de strategische koers van het amateurvoetbal, meldt de KNVB.

Voor wat betreft het amateurvoetbal is Nederland opgedeeld in 30 kieskringen. In elk van deze 30 kieskringen wordt door de leden van de KNVB iemand gekozen die op landelijk niveau namens haar of zijn kieskring in de ledenraad amateurvoetbal zit.

Wie interesse heeft een plek in de ledenraad kan hier kijken voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'