Publicaties
BAV logo

Lintje voor coördinator BAV

Frank Poulis, coördinator van de BAV in district Zuid II, heeft vrijdag een lintje gekregen. Poulis is al meer dan 25 jaar lid van Weltania en de laatste twee decennia onafgebroken actief in het bestuur van die club.

Als vertegenwoordiger van Weltania maakt Poulis ook al tien jaar deel uit van de sectie voetbal van de gemeente Heerlen. In die hoedanigheid stelt hij zich al vanaf het begin zeer actief op. Hij zat in werkgroepen die ontwikkelingen nader uitzochten en nam daarin doorgaans het leeuwendeel van het voorbereidende werk voor zijn rekening.

Naast zijn activiteiten voor de voetbalsport is Poulis sinds de oprichting begin 2009 secretaris van de stichting Festival Welten. De Stichting heeft, in samenwerking met het bestaande verenigingsleven en andere organisatieverbanden, als doel het begeleiden, ondersteunen en faciliteren van festiviteiten in de gemeenschap Welten-Benzenrade. Ook voor de Stichting Buurtbelangen Lindeveld was Poulis actief. Hij is benoemd als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'