Publicaties

Makkelijker contributie betalen voor leden BAV

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) is gaan samenwerken met het bedrijf ClubCollect, waardoor het makkelijker wordt contributie te betalen. Heeft u nog geen machtigingsformulier ingevuld, dan kunt u dat HIER alsnog eenvoudig doen.

De competities in het voetbaljaar  2017 / 2018 zijn weer, over de volle breedte, gestart. Derhalve is er voor u als bestuur weer veel werk aan de winkel, teneinde een en ander weer naar behoren te laten verlopen.
Dit geldt ook voor de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV), uw Belangenorganisatie. Naast alle voorbereidingen in de ‘voetballoze’ periode is het ook bij ons, in het belang van onze leden, weer volop hurry-up.
Ook wij hebben, net als velen van onze ruim 1.700 leden, onze organisatie ‘doorgelicht’ op zoek naar meer efficiency. In de eerste plaats naar efficiency waar u als lid baat bij heeft, te weten het niet genereren van extra kosten.

Veel expertise
Dit heeft ons, na rijp beraad, onder meer gebracht tot het gaan uitbesteden van de incasso’s van de jaarlijkse contributie. Wij hebben besloten voor – in ieder geval het nu lopende verenigingsjaar – in zee te gaan met het bedrijf ClubCollect. Dit bedrijf doet naast de factuurverzending ook de registratie van de betalingen, stuurt desnoods herinneringen en rapporteert periodiek. ClubCollect heeft op dit gebied veel expertise en is in dezen zowel in ons land, als over de grenzen, voor verenigingen en Bonden, succesvol actief.

57 euro per jaar
In eerste instantie betreft onze overeenkomst met ClubCollect de verzorging van de contributie inning van onze leden, ca. 800, die ons (nog) geen automatische incasso hebben afgegeven.  Het door ClubCollect te incasseren contributiebedrag bedraagt € 62,00. Bij een afgegeven automatische incasso is het jaarbedrag € 57,00.
Mocht u tot nog toe geen gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid van automatische incasso, maar wilt u daar wel toe over gaan, leest u dan het bijgaande machtigingsverzoek nog eens door en maak gebruik van het machtigingsformulier dat ook is bijgevoegd.
Wij meenden juist te handelen u over deze wijziging in onze werkwijze te informeren.

  • Het machtigingsverzoek vindt u HIER.
  • Het machtigingsformulier vindt u HIER.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'