Publicaties
vv Rijen

Nieuwe loterij voor amateurclubs, deelname is gratis voor alle verenigingen

Met als doel verenigingen te ondersteunen om financiële middelen te genereren, faciliteert de KNVB – samen met Lotify en steun van de Nederlands Loterij – een voetballoterij voor alle veld- en zaalvoetbalverenigingen in Nederland. Deze loterij, waaraan deelname door de clubs volledig gratis is, start op zaterdag 12 juni en eindigt op maandag 12 juli.

Hoe werkt het?

Iedere vereniging heeft een eigen, unieke, actiepagina. Op deze pagina kunnen leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren, familieleden en andere betrokkenen van de vereniging loten kopen. Een lot kost € 2,50 en € 2,00 daarvan gaat rechtstreeks naar de vereniging. Vanuit de KNVB zijn er prijzen beschikbaar gesteld en iedere vereniging kan ook zelf prijzen toevoegen, wat de lokale binding verstevigd en de herkenbaarheid van lokale bedrijven ten goede komt. Daarnaast ontvangen deelnemende verenigingen digitaal promotiemateriaal om lokaal hun actiepagina te promoten. Ook kan op iedere actiepagina worden aangegeven voor welk specifiek team van de betreffende vereniging je loten wil kopen, waarmee de vereniging de verkoop stimuleert onder de eigen teams.

Kijk hier voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'