Publicaties

Nieuwe tool om te zien hoe uw vereniging ‘scoort’

NOC*NSF heeft een nieuw initiatief gelanceerd om gegevens te verzamelen en sportaanbieders inzicht te geven hoe hun vereniging scoort. Via clubmetingen.nl kunnen bestuurders deelnemen aan het project.

De community rondom clubmetingen.nl is een initiatief van NOC*NSF, sportbonden en brancheorganisaties betrokken bij sportaanbieders in Nederland. Aanmelden voor de community houdt in dat u deelneemt aan een onderzoek namens uw sportorganisatie.

Deze deelname houdt in dat u een online vragenlijst invult, wat gemiddeld ongeveer 30 minuten van uw tijd in beslag neemt. Uiteraard heeft u de mogelijkheid het onderzoek op ieder gewenst moment in te vullen en hoeft u niet het volledige onderzoek in één keer af te ronden. Onderwerpen die aan bod komen richten zich op zaken als accommodatie, beleid, financiën, sportaanbod, kader en samenwerkingen.

De informatie over uw sportclub kan, ná toestemming, worden ingezien door de sportbond of de gemeente van jouw club. Het gaat hierbij uitsluitend om informatie over de sportclub en niet over persoonsgegevens. Zij gebruiken deze informatie om ondersteuning te bieden in de ontwikkeling van sportclubs en samen een bijdrage te leveren aan de sport in Nederland.

Kijk hier voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'