Publicaties
KNVB Zeist

Speciale helpdesk voor amateurclubs bij vragen over overheidsubsidies

De KNVB heeft in samenwerking met sportsubsidie.nl een financiële helpdesk geopend voor alle amateurclubs die ondersteuning nodig hebben bij overheidsregelingen.

Het aanvragen van een financiële overheidsregeling lijkt soms complex. Om verenigingen hierin te ondersteunen heeft de KNVB in samenwerking met Sportsubsidie.nl een financiële helpdesk geopend. Sportsubsidie.nl is specialist in subsidie- en fondsaanvragen voor de sportsector. De specialisten van Sportsubisdie.nl zitten op werkdagen tijdens kantooruren klaar om verenigingen te helpen bij alle vragen rondom subsidieregelingen.

Ook de KNVB biedt verenigingen financiële ondersteuning door middel van het ‘stimuleringsbudget’ dat is bedoeld om passende voetbalactiviteiten te blijven organiseren op de vereniging. Alle informatie over de verschillende financiële regelingen is gebundeld op één pagina: www.knvb.nl/corona-financieel. Deze pagina wordt continu bijgewerkt op basis van de laatste (financiële) informatie.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'