Publicaties
Visie-avond in Gouda

Sportbestuurders laten stem horen tijdens eerste visie-avonden van BAV en RVVB

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) en het Register voor Verenigingsbestuurders (RVVB) zijn begonnen met visie-avonden door Nederland om aan sportbestuurders input te vragen voor een nieuwe regering. U kunt zich nog inschrijven voor acht avonden.

De eerste avonden in Soest en Gouda leverden meteen levendige en nuttige discussies op, zegt BAV-voorzitter Ben van Olffen. ‘Het blijkt waardevol te zijn om niet alleen óver maar ook mét sportbestuurders in het land te spreken.’

De RVVB en BAV willen na tien bijeenkomsten een visie- en speerpuntendocument opleveren voor de nieuwe regering en minister voor Sport, na een afsluitend debat op 9 november in Amsterdam.

U kunt zich hieronder nog inschrijven voor de acht resterende visie-avonden. Tijdens die bijeenkomsten willen wij als organisaties dieper ingaan op waar sportverenigingen en hun bestuurders aandacht voor willen hebben, ondersteund in willen worden of uitdagingen en oplossingen zien in de toekomst. Denk aan professionalisering, bestaanszekerheid, vrijwilligers(vergoedingen), accommodaties, verduurzaming, subsidies, verenigingsondersteuning, veiligheid, ledenwerving, financiering etc. We horen graag uw zienswijze en visie op de toekomst van het verenigingsleven.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'