Publicaties
SportStroom LED Verlichting

SportStroom wil clubs nu ook helpen met LED-verlichting

Veldverlichting is vaak veruit de grootste energieverbruiker. Traditionele (conventionele) verlichting verbruikt erg veel energie en is niet flexibel in gebruik. LED-veldverlichting is het moderne alternatief.

SportStroom ondersteunt verenigingen bij de oriëntatie op en realisatie van LED-verlichting. U kunt bij hen terecht voor een heldere berekening waaruit blijkt of het vervangen van uw huidige armaturen door LED-armaturen economisch verantwoord is. Zij helpen ook met het aanvragen van subsidie op 2 januari 2018. Daarbij krijgt uw vereniging 30% subsidie op de materiaalkosten!

Milieubewust
Ook bij SV Thor installeerde SportStroom LED-veldverlichting. Voorzitter Jan Witteveen deelt zijn ervaringen: ‘Om op een maatschappelijk verantwoorde wijze en milieubewust de toekomst tegemoet te gaan, gingen we op zoek naar een betrouwbare partner voor aanschaf van LED armaturen. Door het zoeken op internet kwamen we op de site van SportStroom. De manier van presenteren en het duidelijke doel om voor sportverenigingen een partner te willen zijn sprak ons enorm aan. In het eerste gesprek met Robert den Ouden, wisten we dat we op het juiste adres waren. Duidelijke uitleg en berekeningen en vooral een eerlijk verhaal met concurrerende prijzen. Een stukje ontzorging met betrekking tot de aanvraag voor de overheidssubsidie en een intermediair tussen de leverancier en onze vereniging zorgde er voor dat wij als bestuur ons bezig konden houden met onze vereniging en ons verder geen zorgen hoefden te maken over de afhandeling van de aankoop en montage van het geheel. SV THOR zal in de toekomst zeker meer gebruik gaan maken van adviezen en ondersteuning door SportStroom.’

Meer weten? Neem contact op via de website van SportStroom.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'