Publicaties

Stuur uw presentatiegids in en win mooie prijzen

Nu ook op het laagste amateurniveau de voorbereidingen voor een nieuw voetbalseizoen weer zijn begonnen en het in de top  al weer om de knikkers gaat is het tijd de aandacht te vestigen op de “strijd” om de Gulden Gids Award.

Op alle niveaus zijn redacties bezig om middels een presentatiegids hun club te presenteren aan de buitenwereld. Enerzijds gaat het in de inhoud vaak uitvoerig over de verwachtingen omtrent het eerste elftal (altijd positief), maar anderzijds wordt een inkijkje gegeven in het reilen en zeilen als vereniging. Wat wordt er gedaan voor de jeugd? Hoe vergaat het de recreatievoetballers? Is er, in overeenstemming met de landelijke trend, een uitdijende afdeling vrouwenvoetbal? Heeft de club unieke, eigen projecten?

Meestal vertellen een paar vrijwilligers (de smeerolie voor iedere club) iets over hun werkzaamheden. Met recht dus een presentatie van de club in al zijn geledingen. In de strijd om de Gulden Gids Award (wie heeft de mooiste presentatiegids van het amateurvoetbal?) wordt het resultaat van alle inspanningen bij de diverse clubs beoordeeld. Juweeltjes van gidsen (sommigen mogen het predicaat ”magazine” gerust dragen) krijgt de jury onder ogen.

In de coronajaren liep het aantal gidsen dat ingestuurd werd begrijpelijkerwijs terug. Maar gelukkig was er vorig jaar, toen Hatto Heim (zie foto) met de eer ging strijken, sprake van een kentering ten goede.

Stuur uw gids op!
Schroom dus niet en stuur de gids van je club op. Voor de winnaar is er, naast de begeerde Award, een cheque van € 250 en een BAV Derby Star voetbal. Ook de clubs die tweede en derde worden kunnen een beloning tegemoet zien. Hun inspanningen worden, bij wijze van aanmoedigingsprijs, beloond met een cheque ter waarde van €125.

Inzenden  moeten uiterlijk woensdag 18 oktober binnen zijn bij

Henk Feitsma

Flintstraat 83
7815 RE Emmen
h.r.feitsma@hotmail.com
0655101326

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'