Publicaties
BAV logo

Vooraankondiging contributie inning

Geacht lid van de BAV,

Binnenkort zullen wij de contributie over het verenigingsjaar 2019 / 2020 gaan innen. Omdat u als een van onze ruim 1.600 lidverenigingen nog geen gebruik maakt van een automatische incasso krijgt u een factuur. Het leek ons netjes om u daarvan van tevoren op de hoogte te stellen.

Wij hebben de inning van de contributie sinds twee verenigingsjaren uitbesteed aan het bedrijf Club Collect. Een bedrijf dat in dezen al veel samenwerkt met amateurvoetbalverenigingen in Nederland.

Wij zijn blij met u als lid. Sinds 1946 behartigen wij de belangen van de amateurclubs in Nederland en dat kunnen we niet zonder de steun van onze leden. Ongeveer twee derde van alle amateurvoetbalverenigingen zijn, net als u, aangesloten bij de Belangenorganisatie Amateur Voetbalvereniging (BAV).

Pittige dossiers
Gezien de pittige dossiers die ook het amateurvoetbal te wachten staan – denkt u eens aan het dossier Weekendvoetbal – vinden wij het belangrijker dan ooit om met zo’n groot mandaat het gesprek over die wijzigingen aan te gaan. Met u, met de KNVB, en met alle andere betrokkenen. Dat doen wij overigens ook in samenwerking met onze juridisch adviseur mevrouw mr. Marjan Olfers.

U kunt beslist meer lezen over wat de BAV precies doet. Heeft u ideeën, tips of wilt u graag gewoon een keer kennismaken met een van onze bestuursleden of districtsafgevaardigden? Laat het ons weten, wij hechten veel belang aan het contact met onze achterban. Alle contactinformatie staat op onze website: www.bav-voetbal.nl

Terug naar onze informatie inzake de contributie inning.

Wilt u, uw contributie toch met een automatische incasso betalen? Zo ja, dan betaalt u geen € 64,00 maar betaalt uw vereniging € 58,00. Het machtigingsformulier vindt u hier op de website.

Uw BAV wenst uw vereniging veel toekomstig organisatorisch en sportief succes.

Vriendelijke sportgroeten,

Algemeen Bestuur BAV
Financieel Beheer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Elke maand verstuurt de BAV een nieuwsbrief met het allerlaatste nieuws voor voetbalbestuurders. Zo'n 1.600 mensen hebben zich daar al voor ingeschreven. Vul uw gegevens in en ook u ontvangt ons laatste nieuws in uw mailbox.

'Clubs moeten eerder de juridische hulp van de BAV inschakelen'

'In de totstandkoming van de nieuwe structuur van de KNVB speelt de BAV een belangrijke rol'

'Wie doet de ingewikkelde wetgeving binnen uw club? Daar kan de BAV uitkomst in bieden'

'De positie van de BAV in het voetballandschap zal nadrukkelijker zijn dan in het verleden'